Zapljena speeda, LSD-a i ecstazya

Slika PU_ZD/lsd tekući.jpg

Izvršena je pretraga njenog doma gdje je pronađeno 2 grama speeda, 2 grama kristalne tvari (ecstazy) i jedna staklena bočica sa smeđom tekućinom karakterističnom za halucinogenu drogu LSD. (Na području PU zadarske ovo je prva zapljena LSD-a u tekućem stanju.) Droga je oduzeta, a protiv 29-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava.

Foto: PU zadarska

Dovršeno je kriminalističko istraživanje kojom je utvrđena osnovana sumnja da je 29-godišnja zadranka počinila kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga opisano i sankcionirano čl. 173. st. 2. i 5. Kaznenog zakona.

Naime, jučer oko 3. 15 sati zaprimljena je dojava da se u stanu u Zadru jedna osoba predozirala. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, koji su zajedno s medicinskim osobljem zatekli 29-godišnjakinju koja je bila u vidno rastrojenom stanju.

U OB Zadar pružena joj je liječnička pomoć, nakon čega je dovedena u prostorije policije. Izvršena je pretraga njenog doma gdje je pronađeno 2 grama speeda, 2 grama kristalne tvari (ecstazy) i jedna staklena bočica sa smeđom tekućinom karakterističnom za halucinogenu drogu LSD. (Na području PU zadarske ovo je prva zapljena LSD-a u tekućem stanju.) Droga je oduzeta, a protiv 29-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava.

 


Stranica