Vozilom udario pješaka dok je čuvao parkirno mjesto

Jutros oko 11.45 sati u ulici Obitelji Stratico u Zadru 59-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel corsa, zadarskih registarskih oznaka htio je parkirati vozilo na parkirnom mjestu na kojem je stajao 63-godišnjak koji mu je rekao da je zauzeto jer ga on čuva za vozilo koje dolazi.

Jutros oko 11.45 sati u ulici Obitelji Stratico u Zadru, 59-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel corsa, zadarskih registarskih oznaka, htio je parkirati vozilo na parkirnom mjestu na kojem je stajao 63-godišnjak koji mu je rekao da je zauzeto jer ga on čuva za vozilo koje dolazi.

Vozač osobnog vozila je krenuo prema 63-godišnjaku koji je i dalje stajao na parkirnom mjestu te ga je prednjim dijelom vozila udario u potkoljenicu. Pješak je pao na pod, a nakon što mu je u Općoj bolnici Zadar pružene liječnička pomoć utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja je izvršen očevid te je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 59-godišnji vozač počinio kazneno djelo Teške tjelesne ozljede u pokušaju pa je protiv njega podnesena kaznena prijava.

 


Stranica