Smrtno stradao vozač

Danas oko 14.20 sati, na državnoj cesti D-8, između mjesta Sukošan i Sveti Petar dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. U nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke Fiat, zadarskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz smjera Zadra prema Biogradu i autobus poduzeća Liburnija, također zadarskih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera.


Danas oko 14.20 sati, na državnoj cesti D-8, između mjesta Sukošan i Sveti Petar dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke Fiat, zadarskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz smjera Zadra prema Biogradu i autobus poduzeća Liburnija, također zadarskih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera.

U osobnom vozilu nalazio se vozač koji je smrtno stradao, a u autobusu 50-ak djece, koji prema sada raspoloživim informacijama nisu ozlijeđeni.

Na mjestu događaja istražni sudac Županijskog suda u Zadru i policijski službenici započeli su očevid, kako bi se utvrdio uzrok ove prometne nesreće. Promet se odvija zaobilazno: Sveti Petar-Raštane-Debeljak-Sukošan.

 
 


Stranica