Nesavjesni građanin odbacio tri granate na području grada Zadra

Slika PU_ZD/oduzeto oruzje.jpg

Izbjegnimo moguće tragedije naših sugrađana, posebice mlađih, sve oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i dalje možete bez sankcija predati policijskim službenicima. Dovoljno je da nazovete na broj „92“ i djelatnici za protueksplozijsku zaštitu će doći, izuzeti i pohraniti pronađeno oružje ili oružje koje posjedujete u svojim domovima.

Foto: Ilustracija

Jutros oko 8 sati, nakon dojave savjesnog građanina, policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu PU zadarske su u ulici Kralja Tvrtka u Zadru, sa zemljišta u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, pronašli i izuzeli tri granate za MGL-ručni bacač oznake 3RD, cal. 40 mm.Pozivamo sve građane da ne odbacuju oružje i eksplozivna sredstva te podsjećamo da je u tijeku akcija „Manje oružja – manje tragedija“.


Iznova upućujemo apel:

Izbjegnimo moguće tragedije naših sugrađana, posebice mlađih, sve  oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i dalje možete bez sankcija predati policijskim službenicima.  Dovoljno je da nazovete na broj „92“ i djelatnici za protueksplozijsku zaštitu će doći, izuzeti i pohraniti pronađeno oružje ili oružje koje posjedujete u svojim domovima.

Naglašavamo da pozive možete uputiti anonimno, bez ikakvih sankcija za dojavitelje.

 


Stranica