Provale i Krađe

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom koji se sumnjiči da je tijekom 2009.godine u Islamu Grčkom i Biljanama Donjim počinio tri kaznena djela Teške krađe provaljivanjem i Krađe. Sumnjiči se da


Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom koji se sumnjiči da je tijekom 2009.godine u Islamu Grčkom i Biljanama Donjim počinio tri kaznena djela Teške krađe provaljivanjem i Krađe. Sumnjiči se da je krao traktorske freze, dijelove sa traktora i alat. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.
 

Dana 5./6. svibnja u Prkosu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu Bakmaz te je otuđio novac i i cigarete. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi.  

Dana 5./6. svibnja u Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u prostor za obavljanje radova kod Nove Solane te je otuđio kompresor, auto dizalicu, mini wash i drugi alat, ukupne vrijednosti oko 10 tisuća kuna.  

Iste noći u Vrsima, nepoznati je počinitelj provalio u garažu u vlasništvu 42-godišnjaka te je otuđio aparat za zavarivanje i motornu pilu. Materijalna šteta iznosi oko 6 500 kuna.

 


Stranica