17-godišnjak provalio u četiri ugostiteljska objekta

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 17-godišnjakom koji se sumnjiči da je u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine počinio četiri kaznena djela Teške krađe provaljivanjem. Provale je počinio u ugostiteljske objekte u Gračacu iz kojih je krao novac. Protiv 17-godišnjaka je državnom odvjetništvu za mladež

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 17-godišnjakom koji se sumnjiči da je u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine počinio četiri kaznena djela Teške krađe provaljivanjem. Provale je počinio u ugostiteljske objekte u Gračacu iz kojih je krao novac. Protiv 17-godišnjaka je državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava. 

Jučer je podnesena kaznena prijava protiv 30-godišnjaka koji se sumnjiči da je dana 4./5. svibnja u mjestu Muškovci provalio u rezervoare za gorivo na četiri radna stroja u vl. poduzeća Georad iz kojih je otuđio oko 900 litara goriva. Slijedi kaznena prijava.  

Iste noći, u mjestu Vrsi Mulo, nepoznati je počinitelj provalio u teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka u vl. poduzeća Ivanić gradnja te je otuđio motornu pilu i vibrator za beton. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

 


Stranica