Preprodavao heroih, hašiš i marihuanu

Slika PU_ZD/marihuana02.jpg

Provođenjem višemjesečnih izvida utvrđena je sumnja da je kupovao opojnu drogu marihuanu i hašiš od nepoznatih osoba, a potom ih je prepakiravao i dalje prodavao na ilegalnom zadarskom narkotržištu, uz prethodni usmeni ili telefonski dogovor o količini, iznosu i mjestu isporuke.

Foto: Ilustracija

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Zadra koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Zlouporaba opojnih droga iz čl. 172. st. 2. Kaznenog zakona. 
 

 Provođenjem višemjesečnih izvida utvrđena je sumnja da je kupovao opojnu drogu heroin, marihuanu i hašiš od nepoznatih osoba, a potom ih je prepakiravao i dalje prodavao na ilegalnom zadarskom narkotržištu, uz prethodni usmeni ili telefonski dogovor o količini, iznosu i mjestu isporuke.  

Tako se sumnjiči da je dana 10. veljače u Zadru, u poslijepodnevnim satima, 29-godišnjakinji i 36-godišnjaku prodao oko 9,8 g heroina, što je naknadno kod njih i pronađeno i oduzeto te je protiv oboje podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog Zlouporaba opojnih droga.  

Danas je temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru izvršena pretraga doma kojeg ovaj 30-godišnjak koristi u Zadru te je pronađeno oko 6,6 g opojne droge marihuane i 3,6 g hašiša.  

Tijekom dana, uz kaznenu prijavu, biti će priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

 


Stranica