Krijesnice - za što bolju sigurnost pješaka u prometu

Slika pu_zd/vijesti/krijesnice01.jpg

U okviru kontinuirane suradnje Policijske uprave zadarske i Zadarske županije, na inicijativu policijske uprave u cilju što bolje zaštite pješaka u prometu s naglaskom na djecu, starije i invalidne osobe, županijski

Foto: PU zadarska

U okviru kontinuirane suradnje Policijske uprave zadarske i Zadarske županije, a na inicijativu policijske uprave u cilju što bolje zaštite pješaka u prometu s naglaskom na djecu, starije i invalidne osobe, županijski „Tim za zdravlje“ je nabavio pomagala za bolje uočavanje pješaka tzv. “krijesnice“ – krugove od reflektirajućeg materijala.

Tako su danas, 7. travnja na Svjetski dan zdravlja u Policijskoj upravi zadarskoj ova pomagala simbolički predana policijskim službenicima. U ime Zadarske županije svečanosti je nazočio pročelnik Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb i član Tima za zdravlje dr. Josip Kraljić i članica Tima za zdravlje Franka Krajnović. Ispred PU zadarske bili su: načelnik uprave Zlatko Sokolar, voditelj Odsjeka za cestovnu sigurnost Božidar Budiša i načelnik Postaje prometne policije Elvis Perinčić.






Stranica