Biljane Gornje-pronađeni počinitelji krađe i provale

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 32- godišnjaka sa benkovačkog područja koje se sumnjiči da su u razdoblju od 20. do 31. siječnja ove godine iz kuće u vl. 78 -godišnjaka u mjestu Gornje Biljane



Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 32- godišnjaka sa benkovačkog područja koje se sumnjiči da su u razdoblju od 20. do 31. siječnja ove godine iz kuće u vl. 78 -godišnjaka u mjestu Gornje Biljane otuđili tri kreveta. Jedan od njih potom ih je prodao trećoj osobi za 800 kuna. Protiv obojice slijedi kaznena prijava zbog Krađe.

Također je utvrđeno da je isti počinitelj tijekom mjeseca srpnja 2008.g. provalio na kat kuće istog vlasnika iz koje je otuđio bojler, pakirane ormare i drugo pokućstvo. Protiv njega je podnesena i kaznena prijava zbog Teške krađe provaljivanjem.  

Dana 31. ožujka/1. travnja u Velebitskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog hodnika zgrade otuđio dijelove sa motocikla marke Gillera runner u vl. 48- godišnjaka. Materijalna šteta iznosi oko 4 tisuće kuna.

 


Stranica