Posedarje- dovršen očevid

Poduzetim očevidom utvrđeno je da su požar izazvale iskre nastale u peći prilikom izgaranja drva, koje su zapalile čađu i plinsku smjesu u dimnjaku, nakon čega je požar zahvatio i drvenu gredu. Požar se proširio na krov i kat kuće kojom prilikom je u potpunosti izgorio krov, namještaj i stolarija na katu kuće, a potom se proširio na dvojnu


Sinoć oko 21.30 sati ul. Ante Starčevića u Posedarju, izbio je požar na dimnjaku kuće u vl. 64 godišnjaka koji je zahvatio prvi kat i krovište kuće, a potom se proširio i na krovište susjedne (spojene) kuće u vl. 77 godišnjaka. Djelatnici JVP Zadar ugasili su požar oko ponoći. Jutros je započeo očevid kako bi se utvrdio točan uzrok izbijanja požara.

Poduzetim očevidom utvrđeno je da su požar izazvale iskre nastale u peći prilikom izgaranja drva, koje su zapalile čađu i plinsku smjesu u dimnjaku, nakon čega je požar zahvatio i drvenu gredu. Požar se proširio na krov i kat kuće kojom prilikom je u potpunosti izgorio krov, namještaj i stolarija na katu kuće, a potom se proširio na dvojnu kuću gdje je izgorio dio krova.


 


Stranica