Na konferenciji za novinare predstavljen novi načelnik PU Zlatko Sokolar

Slika PU_ZD/policija presica-250310-2.JPG

Napornim radom svih policijskih službenika i intenzivnom suradnjom sa ostalim državnim službama, posebice sa državnim odvjetništvom, kroz naredno razoblje poduzeti će se sve potrebne radnje u cilju daljnjeg unapređenja stanja sigurnosti.

Danas, s početkom u 9.45 sati u Policijskoj upravi zadarskoj održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavnici zadarskih medija imali priliku upoznati novog načelnika PU zadarske, Zlatka Sokolara.

Na konferenciji je prisustvovao i zamjenik načelnika PU Ivan Gambiraža.

Načelnik Sokolar novinarima je rekao da je na ovu dužnost imenovan privremeno, kako bi stanje sigurnosti, koje je na području zadarske županije povoljno, zajedno sa svojim timom suradnika učinio što boljim.

Policijska uprava zadarska, po svojim rezultatima rada, u nekim je segmentima bolja, a u nekim je segmentima, primjerice kada se radi o organiziranom kriminalu, na zadovoljavajućoj razini. Napornim radom svih policijskih službenika i intenzivnom suradnjom sa ostalim državnim službama, posebice sa državnim odvjetništvom, kroz naredno razoblje poduzeti će se sve potrebne radnje u cilju daljnjeg unapređenja stanja sigurnosti.

Odgovarajući na brojne novinarske upite, načelnik Sokolar naglasio je važnost suradnje s medijima i otvorenost policije prema građanima i javnosti.

 


Stranica