Protupravno lišavanje slobode

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25 godišnjakom s benkovačkog područja, koji se sumnjiči da je dana 13. ožujka došao u luna-park u Vukovarskoj ulici u Benkovcu, gdje je zatekao više djece, među kojima su neki od njih navodno prethodno bacali kamenje na psa u dvorištu kuće njegove djevojke u ulici Kralja Dmitra


Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25 godišnjakom s benkovačkog područja, koji se sumnjiči da je dana 13. ožujka došao u luna-park u Vukovarskoj ulici u Benkovcu, gdje je zatekao više djece, među kojima su neki od njih navodno prethodno bacali kamenje na psa u dvorištu kuće njegove djevojke u ulici Kralja Dmitra Zvonimira.

Potom je dvojicu (oboje 13 godišnjaci), protivno njihovoj volji sjeo u vozilo i odvezao ih do kuće njegove djevojke, gdje je jednog od njih ošamario. Nakon desetak minuta vratio ih je u luna park, pozvao prisutnu djecu i rekao im da se više tako ne smiju ponašati, kojom prilikom je jednog 13-godišnjaka udario. Nitko od djece nije zatražio liječničku pomoć.

Protiv 25 godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog Protupravnog lišavanja slobode i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.

 


Stranica