U Zadru održane radne aktivnosti programa Twining projekta PHARE 2006

Slika PU_ZD/medunarodna sur.jpg

U okviru Twining projekta PHARE 2006 - "Nadzor plave granice" u vremenskom razdoblju od 17. do 22. siječnja u Zadru održane su radne aktivnosti:

Foto: PU zadarska


U okviru Twining projekta PHARE 2006 - "Nadzor plave granice" u vremenskom razdoblju od 17. do 22. siječnja  u Zadru održane su radne aktivnosti:

  • komponente I - Izrada strateških dokumenata u kojoj su sudjelovali hrvatski i njemački predstavnici (voditelj komponente sa hrvatske strane Antonio Vulas - načelnik Odjela za državnu granicu PU splitsko - dalmatinske,  voditelj komponente sa njemačke strane Rainer Siemers )  
  • komponente II- Međuagencijska suradnja  u kojoj su sudjelovali hrvatski, njemački i talijanski stručnjak (voditeljica komponente sa hrvatske strane Senka Marević - voditeljica Odsjeka za pomorsku i aerodromsku policije PU zadarske, voditelj komponente sa njemačke strane Wolfang Dreyer)
  •  i komponente III - Analiza rizika koja je održana u vremenskom razdoblju od 25.-29.siječnja, a u kojoj su sudjelovali hrvatski i njemački stručnjaci (voditelj komponente sa hrvatske strane  Vlaho Lujo- načelnik Odjela za granicu PU dubrovačko - neretvanske, voditelj komponente sa njemačke strane Rudiger Richter).  

Navedeni projekt započeo je u siječnju 2009. godine, a završetak istoga očekuje se krajem ožujka 2010. godine

 

Stranica