Kriminalistička istraživanja zbog provala i krađa

Slika PU_ZD/otudeni predmeti i pp.jpg

U noći 13./14. siječnja 2010.godine u ul. Šetalište kneza Branimira u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u više poslovnih prostora u sklopu gradske tržnice i to u mesnicu iz koje je otuđio novac, u tri knjigovodstvena i jedan odvjetnički ured iz kojih je otuđio prijenosna računala


Foto: PU zadarska

U noći 13./14. siječnja 2010.godine u ul. Šetalište kneza Branimira u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u više poslovnih prostora u sklopu gradske tržnice i to u mesnicu iz koje je otuđio novac, u tri knjigovodstvena i jedan odvjetnički ured iz kojih je otuđio prijenosna računala. Nakon toga u Bračkoj ulici je provalio u poslovnicu osiguranja iz kojeg je otuđio novac, a potom je iz nezaključanog podruma jedne obiteljske kuće otuđio pršut. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 17 500 kuna.

Sinoć je uhićen 19 godišnjak nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje.  

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad  18 godišnjakom i 20 godišnjakom koji se sumnjiče da su u tijekom prošle godine na području grada Zadra počinili ukupno 4 Teške krađe provaljivanjem i jednu Krađu. Od njih su oduzeti neki od otuđenih predmeta (bušilica, auto radio kazetofoni) te je protiv njih podnesena kaznena prijava.

 


Stranica