Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika PU_ZD/ukradeni motor.jpg

Jučer je također dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 16 godišnjakom koji se sumnjiči da je u rujnu prošle godine otuđio skuter marke Aprilia, u vl. 57 godišnjakinje, a koji se nalazio parkiran u ul. Kralja


Foto: PU zadarska
Jučer je također dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 16 godišnjakom koji se sumnjiči da je u rujnu prošle godine otuđio skuter marke Aprilia, u vl. 57 godišnjakinje, a koji se nalazio parkiran u ul. Kralja Stjepana Držislava u Zadru. Skuter je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv maloljetnika je podnesena kaznena prijava zbog Krađe.
 

Policijski službenici PP Benkovac jučer su proveli kriminalističko istraživanje kojim su utvrdili osnovanu sumnju da je 24 godišnjak krajem prosinca prošle godine otuđio kameni vijenac sa bunara iz dvorišta obiteljske kuće 54 godišnjaka u Benkovcu. Obrađeni kamen je oduzet od 24 godišnjaka i vraćen vlasniku. Slijedi kaznena prijava.  

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvije osobe (17 i 18 godina) koje se sumnjiči da su 8./9. listopada u autokampu u Sv. Filipu i Jakovu otuđili tri bicikle u vl. slovenskih državljana. Protiv obojice slijedi kaznena prijava zbog Krađe.

 


Stranica