Pronađeni počinitelji provale u Pevec i kiosk Tiska

Policijski službenici II PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 godišnjakom za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je krajem prosinca prošle godine provalio u trgovinu Pevec u Uskočkoj ulici iz koje je otuđio tehničku robu u vrijednosti oko 38 000 kuna.


Policijski službenici II PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 godišnjakom za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je krajem prosinca prošle godine provalio u trgovinu Pevec u Uskočkoj ulici iz koje je otuđio tehničku robu u vrijednosti oko 38 000 kuna. (kamera, video igre i više mobitela). Većina ukradene robe je pronađena te će biti vraćena vlasniku.
Protiv 20 godišnjaka slijedi kaznena prijava.  

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22 godišnjakom i 17 godišnjakom koji se sumnjiče da su dana 29./30. prosinca prošle godine provalili u kiosk Tiska u Sv. Filipu i Jakovu, iz kojeg su otuđili veću količinu cigareta i nekoliko mobitela. Ukradene predmete su su odnijeli u kuću u vl. 65 godišnjakinje u istom mjestu, u koju su provalili prije dva mjeseca, a u kojoj su povremeno boravili. Protiv obojice je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela Teške krađe provaljjivanjem i Narušavanja nepovredivosti doma.

 


Stranica