Provale u Viru, Vrsima i Benkovcu

Slika PU_ZD/novac02.jpg

Jučer je zaprimljena dojava 30 godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj skinuo ulazna vrata sa prizemlja obiteljske kuće u Vrsima i iz unutrašnjosti otuđio zlatninu i veći iznos novca. Protiv nepoznatog počinitelja je

 
Foto: Ilustracija

Jučer je zaprimljena dojava 30 godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj skinuo ulazna vrata sa prizemlja obiteljske kuće u Vrsima i iz unutrašnjosti otuđio zlatninu i veći iznos novca. Protiv nepoznatog počinitelja je podnesena kaznena prijava.

U vremenu od 10. studenog do 28. prosinca nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vl. 52 godišnjaka u Viru, iz koje je otuđio TV, dvije plinske boce i peć. Materijalna šteta iznosi oko 5 000 kuna.  

Dana 27./28. prosinca u Benkovcu, ul. Šetalište kneza Branimira, nepoznati je počinitelj provalio u tri trgovačka obrta iz kojih je otuđio novac i pokušao provaliti u još dva trgovačka obrta i jedan kiosk. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 2 000 kuna.  

Iste noći u Vrsima, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije Boćarskog kluba Vrsi odakle je otuđio sokove i alkoholna pića u vrijednosti oko 4 000 kuna. Slijedi kaznena prijava.

 

 

 



Stranica