PP Gračac-inicijativa za pomoć obitelji

Slika PU_ZD/osgracac.jpg

Sukladno projektu Policije u zajednici policijski službenici Policijske postaje Gračac pokrenuli su posljednjih desetak dana više inicijativa za pomoć


U sklopu projekta Policije u zajednici policijski službenici Policijske postaje Gračac pokrenuli su posljednjih desetak dana više inicijativa za pomoć obitelji Babić iz Gračaca. Nakon smrti oba roditelja o troje djece (15, 12 i 10) skrbi njihova tetka. Zbog teške financijske situacije, pored ostalih načina prikupljanja pomoći (novac, drva, peć i sl) dana 22. prosinca policijski službenici su preuzeli donirano im računalo sa pisačem od HG Spota. Računalo i pisač su instalirani u njihovoj kući.  














 

Uoči blagdana policijski službenici su u suradnji sa UNDP-om nabavili i opremu za izradu biciklističkog pogona u OŠ „Nikole Tesle“ u Gračacu. Oprema je isporučena, a početkom drugog polugodišta kada se poligon postavi, započeti će i obuka djece u školi u koju će biti uključen i policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa. Jedan je to od uloga za veću sigurnost najranjivijih sudionika u prometu-naše djece.



Stranica