Dovršena kriminalistička istraživanja zbog krađa

Jučer su dovršena kriminalistička istraživanja kojima su riješeni slučajevi krađe vatrogasnih crijeva i drske krađe iz trgovine Pijor

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24 godišnjakinjom iz Zadra koju se sumnjiči da je u večernjim satima dana 13. ožujka 2009.g. ušla u trgovinu Pijor u ul. Matije Gupca u Zadru, odjevena u majicu sa kapuljačom i sunčanim naočalama na glavi te naredila trgovkinji da otvori kasu, što je ista odbila. Tada je 24 godišnjakinja sama uspjela otvoriti kasu, uzela manji novčani iznos i udaljila se. Protiv nje je jučer podnesena kaznena prijava zbog Drske krađe.

Tekođer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvije osobe iz Zadra (31 i 33 godine) koje se sumnjiči da su tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2009.g. iz hotelskog kompleksa u TN Punta Skala u Petrčanima iz nezaključanih hidrantnih ormarića otuđili 20 vatrogasnih crijeva s pripadajućim mlaznicama u vl. tvrtke Maurer. Dio ukradenih crijeva i mlaznica je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

 


Stranica