Zatečeni u krađi goriva

U subotu, 3. listopada oko 22.35 sati u Benkovcu, policijski službenici PP Benkovac su prilikom obilaska autobusnog kolodvora uočili četiri nepoznate muške osobe kako iz rezervoara autobusa


U subotu, 3. listopada oko 22.35 sati u Benkovcu, policijski službenici PP Benkovac su prilikom obilaska autobusnog kolodvora uočili četiri nepoznate muške osobe kako iz rezervoara autobusa (BJ registarskih oznaka) pomoću gumenog crijeva u kantu izlijevaju gorivo, a kada su vidjeli policiju dali su se u bijeg.

U blizini i na samom mjestu događaja  zatečene su sve četiri osobe ( tri u dobi od 19 i jedan od 18 godina, svi sa benkovačkog područja).

Prilikom sigurnosnog pregleda dvojica počinitelja su pružala otpor (odgurivali i nastrtali na policijske službenike) u čemu su spriječeni uporabom tjelesne snage (ključ na laktu) te su uhićeni i dovedeni u prostorije policije gdje je nad njima zavedeno kriminalističko istraživanje.

Protiv sve četvorice je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Krađe, dok je protiv dvojice 18 godišnjaka podnesena i kaznena prijava zbog Sprječavanja službene osobe u obavljanju službene radnje.

 


Stranica