Policija spriječila napad na pripadnike navijačke skupine BBB

Sinoć oko 21.35 sati policijski službenici PU zadarske spriječili su napad pripadnika navijačkih skupina Tornado i Torcida na navijačku skupinu Bad blue boys


Sinoć oko 21.35 sati policijski službenici PU zadarske spriječili su napad pripadnika navijačkih skupina Tornado i Torcida na navijačku skupinu Bad blue boys, koji su se oko 20.50 sati vračali zrakoplovom iz Škotske u zračnu luku Zemunik.
 

Naime, policijski službenici došli su do saznanja da se na makadamskoj cesti kod mjesta Babindub u blizini Zračne luke Zemunik okupilo više osoba koji se namjeravaju fizički obračunati s pripadnicima navijačke skupine BBB. 

Dolaskom policije uočeno je više vozila i nepoznatih osoba koji su se velikom brzinom udaljili s mjesta događaja, a zadržano je vozilo šibenskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile tri osobe iz Šibenika.  

Ubrzo potom, u blizini mjesta događaja zaustavljena su još dva vozila u kojima su zatečeni navijači iz Splita i Zadra, njih osmero.  

U vozilima su se nalazile metalne, teleskopske i bejzbol palice koje su oduzete te su svi dovedeni u prostorije policije, gdje je s njima obavljen razgovor nakon čega su pušteni.  

Navijači BBB su prepraćeni do odredišta, bez potrebe za policijskom intervencijom.

 


Stranica