Smrtno stradao češki i teško ozlijeđen britanski turist

Noćas, deset minuta iza ponoći, na plaži u krugu Hotelijerskog poduzeća Borik u Zadru smrtno je stradao 39 godišnji češki državljanin

 

Noćas, deset minuta iza ponoći, na plaži u krugu Hotelijerskog poduzeća Borik u Zadru smrtno je stradao 39 godišnji češki državljanin koji je nakon zabave u vrtu hotela otišao na plažu i skočio na glavu u more sa drvenog mola visine oko jednog metra.
Tri osobe koje su se nalazile s njim u društvu izvukle su ga iz mora, a dolaskom djelatnika Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt. Po nalogu mrtvozornika danas će se izvršiti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti češkog državljanina.

  
Noćas oko 2.20 sati na plaži Punta Rožica u Bibinjama, 22 godišnji državljanin Velike Britanije pao je sa stepeništa sa visine oko 2.5 m na betonsku površinu i ozlijedio glavu. U OB Zadar mu je pružena liječnička pomoć, gdje će se utvrditi i težina zadobivenih ozljeda. U tijeku je obrada ovog događaja kako bi se utvrdile okolnosti koje su prethodile ozlijeđivanju britanskog državljanina.

Stranica