Prijevara u gospodarstvu

Jučer je dovršena kriminalistička obrada nad 64 godišnjakom iz Zadra koji se sumnjiči da je u svojstvu odgovorne osobe jednog trgovačkog društva iz Zadra, temeljem ugovora o zajmu od 58 godišnjaka posudio iznos od 730 000 kuna na rok od dva mjeseca, a koji novac nije vratio u dogovorenom roku.

 

Jučer je dovršena kriminalistička obrada nad 64 godišnjakom iz Zadra koji se sumnjiči da je u svojstvu odgovorne osobe jednog trgovačkog društva iz Zadra, temeljem ugovora o zajmu od 58 godišnjaka posudio iznos od 730 000 kuna na rok od dva mjeseca, a koji novac nije vratio u dogovorenom roku. Time je svom trgovačkom društvu pribavio dobit u spomenutom iznosu, a za isti iznos oštetio 58 godišnjaka pa je protiv njega i njegovog trgovačkog društva podnesena kaznena prijava zbog Prijevare u gospodarskom poslovanju.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je druga odgovorna osoba u istom poduzeću, 59 godišnjakinja u siječnju ove godine prijavila krađu registarskih pločica sa vozila temeljem čega je ishodovala nove reg.pločice i prometnu dozvolu, premda je znala da je pločice uzeo 58 godišnjak. Portiv 59 godišnjakinje je podnesena kaznena prijava zbog Ovjerovaljavanja neistinitog sadržaja.  



Stranica