Osumnjičen za više krađa iz trgovina

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela krađa na zadarskom području

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela krađa na zadarskom području.
Naime, sumnjiči ga se da je 25.lipnja u jutarnjim satima u ulici Madijevaca Zadru, iz trgovine otuđio odjeću vrijednu oko 1 500 kuna.
Također ga se sumnjiči da je tijekom travnja i svibnja u ulici Knezova Šubića Bribirskih u Zadru, u tri navrata iz trgovine otuđio alkoholno piće, maslinovo ulje i čokolade, ukupne vrijednosti od preko 3 500 kuna.
Dalje, da je 10. lipnja u ulici Ante Starčevića iz trgovine trgovačkog centra otuđio 4 tegle meda i 300-tinjak grama narezanog pršuta, vrijednih oko tisuću kuna, a 12.lipnja iz trgovine u ulici Knezova Šubića bribirskih je otuđio 12 kg začina –vegete i više komada bombonijera, vrijednih oko 1 300 kuna.
Također ga se sumnjiči da je 25.lipnja u ulici Špire Brusine u Zadru, iz trgovine odjećom otuđio dva sportska dresa i jednu majicu, vrijedne oko 1300 kuna.
44- godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog krađa predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Stranica