Obavijesti građanima

Sutra, dana 24. studenog tijekom cijelog dana, a pogotovo u prijepodnevnim satima, povodom proslave Dana Grada Zadra na užem području grada organizirana su brojna događanja i javna okupljanja, na kojima se očekuje veliki broj posjetitelja.

Foto: Ilustracija

Sutra, dana 24. studenog tijekom cijelog dana, a pogotovo u prijepodnevnim satima, povodom proslave Dana Grada Zadra  na užem području grada organizirana su brojna događanja i javna okupljanja, na kojima se očekuje veliki broj posjetitelja.

Radi svega toga, na užem području središta grada i na Poluotoku očekuje se znatno povećan broj motornih vozila i pojačane gužve u prometu te će policijski službenici Policijske uprave zadarske na najprometnijim raskrižjima i drugim mjestima pojačano nadzirati i, prema potrebi, regulirati promet s ciljem smanjivanja gužve i osiguranja protočnosti prometa.

Sve građane upozoravamo na očekivane probleme u prometu i upućujemo da u središtu grada koriste alternativna parkirališta izvan Poluotoka te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika. Također sve vozače motornih vozila pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima, kao i na strpljenje i toleranciju u prometu.

Sutra, 24. studenog, s početkom u 15 sati na stadionu Stanovi u Zadru održat će se utakmica između NK Zadra i NK Cibalie. Sukladno planu osiguranja i odluci nadležnih službi Policijske uprave zadarske, u sklopu osiguranja utakmice, policijski službenici vršiti će i video-snimanje utakmice.

            Sutra, 24. studenog, s početkom u 20,30 sati, u košarkaškoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru održat će se utakmica između KK Zadra i KK MZT. Sukladno planu osiguranja i odluci nadležnih službi Policijske uprave zadarske, u sklopu osiguranja utakmice, policijski službenici vršiti će i video-snimanje utakmice.

 

           



Stranica