Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23 i 43-godišnjakom, koje se sumnjiči da su početkom ožujka provalili u proizvodnu halu trgovačkog društva u Benkovcu te otuđili metalne dijelove strojeva.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23 i 43-godišnjakom s benkovačkog područja, koje se sumnjiči da su početkom ožujka provalili u proizvodnu halu trgovačkog društva u Benkovcu te otuđili metalne dijelove strojeva. Materijalna šteta iznosi  nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv njih državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je tijekom prošlog vikenda provalio u prodavaonicu u ulici Put Vrela u Zadru te otuđio cigarete i alkoholna pića vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 30-godišnjeg muškarca je  državnom odvjetništvu podnijeta  kaznena prijava zbog teške krađe.



Stranica