Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske postaje Gračac su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim mladićem, kojeg se sumnjiči da je  provalio u kuću  te otuđio pršut i slatkiše

Foto. Ilustracija

Jučer su policijski službenici I Policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je  28.veljače u Zadru u ulici Polačišće, iz prodajnog centra otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv 40-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim mladićem, kojeg se sumnjiči da je u Omsici- Gračac potkraj veljače, provalio u kuću 52-godišnjeg vlasnika te otuđio pršut i slatkiše.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe, u dobi od 41 i 33 godine, koje se sumnjiči da su u Zelengradu, sa parcele 65-godišnje vlasnice otuđili hrastova drva. Protiv obojice slijedi kaznena prijava općinskom, državnom odvjetništvu.



Stranica