Dovršena kriminalistička istraživanja

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 28 i 24-godišnjakom koje se sumnjiči da su tijekom siječnja u Biljanima Gornjim, s odašiljača poduzeća VIP-net otuđili 50 metara bakrenog užeta.

Foto: Ilustracija

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 28 i 24-godišnjakom koje se sumnjiči da su tijekom siječnja u Biljanima Gornjim, s odašiljača poduzeća VIP-net otuđili 50 metara bakrenog užeta.  Isto tako ih se sumnjiči da su krajem prošle godine u Polači, provalili u baznu stanicu VIP-neta odakle su pokidali i otuđili kabele za uzemljenje i antenski kabel vrijedan oko 10 tisuća kuna. Protiv njih su podnesene j kaznena prijave.

 

Policijski službenici Policijske postaje Biograd, su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25 i 24 i 19-godišnjakom, koje se sumnjiči da su krajem veljače u Turnju, s kuće u vlasništvu 55-godišnjaka skinuli i otuđili četiri bakrene cijevi.

A policijski službenici Policijske postaje Gračac su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26 i 45 i 36-godišnjakom, koje se sumnjiči da su početkom ožujka veljače u Velikoj Popini, iz dvorišta otuđili dvije bačve za vodu u vlasništvu 63-godišnjaka.

Protiv  svih osumnjičenih  je podnesena kaznena prijava.



Stranica