Predstavljen novi načelnik PU zadarske

Foto: PU zadarska

Danas je u 14.00 sati, u službenim prostorijama Policijske uprave Zadarske zamjenik glavnog ravnatelja policije MUP-a RH Milijan Brkić kolegiju načelnika PU zadarske predstavio novoimenovanog načelnika Policijske uprave zadarske Darka Cara.

Zamjenik glavnog ravnatelja se zahvalio na dosadašnjem vrlo uspješnom radu Zlatku Sokolaru koji prelazi na novu dužnost u ministarstvu. Novom načelniku je čestitao na imenovanju te njega i sve načelnike pozvao da ustraju u svom radu i zadrže dostignutu kvalitetu izvršavanja povjerenih zadaća.

Zlatko Sokolar oprostio se od dosadašnjih suradnika uz zahvalu na podršci koju je imao u radu te svima zaželio uspjeh na poslovnom i privatnom planu. Sokolar je od suradnika kao uspomenu i znak pažnje dobio na dar umjetničku sliku s motivom morske obale.

Novoimenovani načelnik Darko Car zahvalio se na imenovanju koje je osobno doživio kao čast i priznanje te je najavio predani rad i nastavak pozitivnih trendova koje je započeo Sokolar. Kao svojevrsni moto istakao je red, rad i disciplinu koje će tražiti od svih svojih suradnika te istakao kako će od svih tražiti da se dokazuju isključivo kroz izvršavanje povjerenih zadaća.



Stranica