PP Obrovac-zapljenjeno oko pola kilograma marihuane

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je opojna droga bila namijenjena za preprodaju na ilegalnom zadarskom narko-tržištu. Tijekom dana, 29-godišnjak će, uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga, biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Foto:Ilustracija

Jutros oko 9 sati u Jasenicama, na D-54, policijski službenici PP Obrovac zaustavili su i kontrolilrali osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 29 -godišnjak iz Zagreba.
  

U vozilu iza suvozačevog sjedala policajci su uočili PVC vrećicu, koju je dragovoljno izručio, a u kojoj se nalazilo pet manjih vrećica sa sadržajem opojne droge marihuana, ukupne težine oko 448 g.  

 Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je opojna droga bila namijenjena za preprodaju na ilegalnom zadarskom narko-tržištu. 

Tijekom dana, 29-godišnjak će, uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga, biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

 


Stranica