Teške krađe provaljivanjem

Dana 28./29. travnja na području PU zadarske nepoznati počinitelji su provalili u nekoliko objekata: -u Gornjem Karinu, nepoznati je počinitelj provalio u osnovnu školu Gornji Karin te je otuđio prijenosno računalo, projektor i foto aparat. Materijalna šteta iznosi oko 10 tisuća kuna. Slijedi kaznena prijava.

 

Dana 28./29. travnja na području PU zadarske nepoznati počinitelji su provalili u nekoliko objekata:  

-u Gornjem Karinu, nepoznati je počinitelj provalio u osnovnu školu Gornji Karin te je otuđio prijenosno računalo, projektor i foto aparat. Materijalna šteta iznosi oko 10 tisuća kuna. Slijedi kaznena prijava.  

- u ul. Obala kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk Tiska te je otuđio više šteka cigareta, telefonske kartice, bonove za mobitele, novac. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi.

- u ul. Trg kneza Višeslava u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu Meblo trade i Viro plus iz kojih je otuđio novac i veću količinu kave i prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta iznosi oko 7 tisuća kuna.  

- U Poljicima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u izgradnji te je otuđio agregat i bušilicu. Materijalna šteta iznosi oko 3 tisuće kuna.



Stranica