Najava izložbe "Vremeplov prometne policije"

Policijska uprava zadarska i Muzej policije MUP-a RH, u mjesecu srpnju 2009. godine (2., 3. i 4. srpnja), organizirati će održavanje izložbe pod nazivom "Vremeplov prometne policije" sve u cilju smanjenja stradavanja u prometu na cestama

Policijska uprava zadarska i Muzej policije MUP-a RH, u mjesecu srpnju 2009. godine (2., 3. i 4. srpnja), organizirati će održavanje izložbe pod nazivom "Vremeplov prometne policije" sve u cilju smanjenja stradavanja u prometu na cestama

Izložba će se postaviti u prostoru Gradske Lože u Zadru, a otvorenje je predviđeno za 2. srpnja. 2009. godine u 12 sati.

 

Ovom se izložbom javnosti želi približiti nastanak prometne policije i zanimljivosti iz njezinog rada, objasniti koje su joj radne zadaće, ali i zakonski okviri unutar kojeg djeluje, pokazati kojom opremom se služila i koja je danas u uporabi.

 

Javnost se posebno želi upoznati s nekim od najtežih oblika narušavanja sigurnosti u prometu i sa sveukupnim stanjem sigurnosti prometa na području zadarske županije u prošlosti i sadašnjosti.

 

Napominjemo da je izložba je otvorena 2. srpnja (od 12 do 20 sati) i 3. i 4. srpnja (od 9 do 12 sati) i (od 16 do 20 sati), a ulaz je slobodan te pozivamo građane da se odazovu.

 


Stranica