Prometna nesreća s nepoznatim počiniteljem

Sinoć oko 23.30 sati na semaforiziranom rakrižju ul. Daniela Farlattija i Jadranske ceste u Zadru, nepoznati vozač koji je upravljao vozilom najvjerovatnije marke Audi tamnije boje

 
Sinoć oko 23.30 sati na semaforiziranom rakrižju ul. Daniela Farlattija i Jadranske ceste u Zadru, nepoznati vozač koji je upravljao vozilom najvjerovatnije marke Audi tamnije boje, udario je u prednji dio motocikla zadarskih registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao 18 godišnji S.M., a kretao se Jadranskom cestom iz smjera juga prema sjeveru. 

Od siline udarca motocikl je pao, zapalio se i u potpunosti izgorio, kojom prilikom su vozač i 16 godišnja putnica na motociklu zadobili teške tjelesne ozljede te su zadržani u OB Zadar na liječenju.

Vozač osobnog vozila udaljio se u nepoznatom pravcu pa molimo građane ukoliko raspolažu sa bilo kakvim saznanjima o ovoj prometnoj nesreći ili o ovakvom vozilu da nas o tome obavijeste na broj tel. 92 ili 345 239 u Postaju prometne policije Zadar.



Stranica