​Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Na državnoj cesti DC-106, na dionici između Paga i Šimuna, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica teško ozlijeđena

Foto: Ilustracija
 
U petak, 31. svibnja oko 21 sat na državnoj cesti DC-106, na dionici između Paga i Šimuna dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.

Sumnja se kako se nesreću dogodila kada je 27-godišnji vozač automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Novalje, prilikom pretjecanja udario u automobil koje je nailazilo iz suprotnog smjera, zadarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 49-godišnja vozačica.
Uslijed sudara, automobil  zadarskih registarskih oznaka je najprije udarilo u drugo vozilo, a potom se u nekontroliranom kretanju višestruko prevrnulo.

Poradi zadobivenih ozljeda, 49-godišnja vozačica je prevezena na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su joj konstatirane teške, po život opasnie ozljede.
 
Na mjestu događaja je proveden očevid, a u vremenu od 1.05 do 01.50 sati navedena dionica ceste je bila zatvorena za sav promet.

Nad vozačem, hrvatskim državljaninom u dobi od 27 godina je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica