Prometna nesreća s poginulom osobom - nadopuna

Jučer u prometnoj nesreći u Bibinjama smrtno stradao vozač motocikla

Foto: Ilustracija


Jučer, oko 13,30 sati dogodila se prometna nesreća na području Bibinja, na državnoj cesti DC-8 u kojoj je smrtno stradao 45-godišnji motociklist.

Očevidom je utvrđeno  kako je do nesreće došlo kada je vozač upravljajući motociklom zadarskih registracijskih oznaka prilikom pretjecanja osobnih vozila udario u automobil zadarskih registracijskih oznaka,  a koji se kretao u istom smjeru i skretao ulijevo. 

Nakon sudara, motocikl nastavlja kretanje i udara u zid m te je vozač zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.
Vozačica osobnog automomobila u dobi od 36-godina nije ozlijeđena.
 
Nakon provedenog očevida kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik i dalje je u tijeku poduzimanje potrebitih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.


Ranije : 

Dana 30. svibnja 2024. godine oko 13.30 sati na državnoj cesti DC-8 u mjestu Bibinje, dogodila se prometna nesreća,  kojom prilikom je jedna osoba poginula. Prema prvim raspoloživim informacijama u nesreći je sudjelovao motocikl i osobni automobil.

Na mjestu dpgađaja prometne nereće provodi se očevid kojim rukovodi  županijski državni odvjetnik,  a promet navedenom dionicom državne ceste je obustaljen te se odvija obilazno.


Nadopuna informacije:

Promet navedenom dionicom od 15,40 sati odvija se na obje kolničke trake, uz regulaciju policije.

Stranica