Osumnjičeni za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni strani državljanin je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Foto. Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči za Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu dvoje hrvatskih državljana te državljana Bosne i Hercegovine.
 
Sumnja se kako je u subotu, 25. svibnja oko 22,15 sati u Zadru, na predjelu Višnjika, upravljajući osobnim automobilom namjerno udario u automobil ispred sebe, u kojem se nalazio 38-godišnji državljanin Bosne u Hercegovine, a potom vožnjom unatrag i u vozilo iza, u kojem su se nalazili 27-godišnjakinja i 28-godišnjak, oboje hrvatski državljani. Potom je u ponovnoj vožnji i naglom pokretanju vozila, otvorio vrata automobila i udario u njih dvoje koji su izišli iz vozila.
 
Osumnjičeni je uhićen te priveden u prostorije policije, dok su oštećeni upućeni na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su kod dvoje hrvatskih državljana konstatirane lake tjelesne ozljede.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica