Prometna nesreća s lakše ozlijeđenim osobama

Jučer, 25. ožujka oko 21.50 sati u Zadru na raskrižju Ulica Ante Starčevića, 4. Gardijske brigade i Bleiburških žrtava dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene

Foto: Ilustracija

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok je 20-godišnja hrvatska državljanka upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka te iz Ulice 4. Gardijske brigade ušla u raskrižje za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu za njezin smjer kretanja, uslijed čega oduzima prednost prolaska i udara u stražnji lijevi dio službenog automobila Policijske uprave zadarske, koji potom izlijeće s kolnika na prometni otok gdje udara u metalni stup semafora.
Zbog zadobivenih ozljeda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.
 
Za vrijeme provođenja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav promet zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozačica će biti prekršajno sankcionirana.
 

Stranica