U automobilu kod 39-godišnjaka pronađeno oko 144 grama kokaina

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Foto: PU zadarska

U subotu, 23. ožujka oko 10.15 sati na širem zadarskom području policijski službenici zaustavili su automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 39-godišnjak.

Zbog sumnje policijskih službenika da se radi o prijevozu droge, automobil je prevezen u krug policije, a 39-godišnjak je priveden u prostorije policije zbog daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Temeljem naloga nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga automobila, kojom prilikom su od osumnjičenog oduzeta tri pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo oko 144 grama droge kokain.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
 

 

Stranica