Pritvoreni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja,  uz kaznene prijavu zbog sumnje da su počinili  kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i prometa drogama, predani su  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Foto: Ilustracija/ PU zadarska

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 39-godišnjakinja kojom prilikom je od nje oduzeto oko 332,9 grama droge heroin pakirano u dva pojedinačna pakiranja, oko 3,8 grama droge marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja,  39-godišnjakinja je  u subotu uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

                                              
                                            Oduzeti heroin, marihuana i digitalna vaga


Također, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
U sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega su pronađene i  oduzete PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 56,4 grama droge heroin i PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 22,9 grama sumnjive praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 58-godišnjak je u nedjelju uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

Stranica