Dovršeno kriminalističko istraživanje u svezi teške tjelesne ozljede

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 50, 53 i 82 godine,  koje se sumnjiči za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju)

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 50, 53 i 82 godine,  koje se sumnjiči za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju).

Naime, svu trojicu se sumnjiči da su 16. prosinca oko 14.00 sati u Rovanjskoj  fizički  napali 35-godišnjaka, nakon čega su dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.
Ozlijeđenom 35-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. Također, liječnička pomoć je pružena i 50-godišnjaku te su mu konstatirane lake tjelesne ozlijede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo opisano u čl. 118. st. 1. u svezi čl. 34. KZ - teška tjelesna ozljede u pokušaju, sva trojica su jučer predani  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
 

Stranica